Elevii de la Școala Gimnazială Apateu vor învăța istorie într-un spațiu atractiv

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on mai 31, 2022 with No Comments

Elevii de la Școala Gimnazială Apateu vor învăța istorie într-un spațiu atractiv, amenajat la standarde actuale. După ce sălile școlii au fost transformate în studiouri digitale, Asociația ,,Cetatea Voluntarilor finalizează un nou proiect de digitalizare a procesului educațional, prin modernizarea Cabinetului de Istorie.

Cabinetul de istorie a fost dotat cu tehnologie modernă, un display interactiv care poate fi utilizat în cadrul activităților online, pentru proiecții de pe laptop sau ca tablă de scris, respectiv o cameră web pentru videoconferință și un laptop.

,,Felicitări pentru faptele bune sponsorilor GualaPack Nădab și Glasspandoor, respectiv Asociației ,,Cetatea Voluntarilor”, care are energia și capacitatea de a coaliza societatea civilă, mediul de afaceri în jurul unor proiecte extraordinare pentru comunitatea arădeană!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean a donat Cabinetului de Istorie câteva zeci de cărți despre istoria locală, monografii, albume, ca elevii să înțeleagă mai bine evoluția județului Arad.

 

 

 

No Comments

Comments for Elevii de la Școala Gimnazială Apateu vor învăța istorie într-un spațiu atractiv are now closed.