Elevii de la Şcoala gimnazială “Adam Nicolae” din Sânicolaul Mic prezenţi la concursul “Prietenii Pompierilor”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on iunie 03, 2013 with No Comments

Concursul destinat cercurilor tehnico-educative de elevi (etapa judeţeană) ‘’Prietenii pompierilor’’ are loc, astăzi, la Sântana. Evenimentul, organizat de către ISU Arad, a adunat mai mult şcoli din judeţ, printre care şi  Şcoala generală. nr. 7 – „Adam Nicolae ”

Zece elevi de la instituţia de învăţământ din Sânicolaul Mic, sunt prezenţi la această competiţie.

“ Şcoala noastră participă la concursul judeţean” Prietenii pompierilor”, cu un lot format din cinci băieţi şi cinci fete, Am primit un mare sprijin din partea domnului consilier local Teodor Gligor şi a doamnei consilier Gianina Pistru, care ne-au pus la dispoziţie mijlocul de transport cu care copii vor face deplasarea la Sântana. Din cauza situaţiei precară, pe care elevii de la şcoala noastră o au, acest sprijin a fost bine venit pentru noi. Ţin să le mulţumesc, pentru că de fiecare dată când şcoala noastră seconfruntă cu probleme de acest gen, sunt alături de noi, într-un cuvânt, sunt prezenţi şi la toate acţiunile desfăşurate de şcoala noastră. Eu le urez mult succes la acest concurs şi sper să se întoarcă cu rezultate remarcabile” – a declarat Ionel Nicu, director Şcoala gimnazială “Adam Nicolae”

Vom reveni cu rezultatele obţinute de concurenţi, la Sântana, în competiţia “Prietenii Pompierilor”

[nggallery id=34]

 

No Comments

Comments for Elevii de la Şcoala gimnazială “Adam Nicolae” din Sânicolaul Mic prezenţi la concursul “Prietenii Pompierilor” are now closed.