Egal în primul amical

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 24, 2015 with No Comments

UTA a părăsit azi cantonamentul de la Moneasa pentru a disputa primul meci de pregătire, adversară fiindu-i gruparea de ligă secundă maghiară  Szeged.

Partida, disputată pe ”sinteticul” complexului sportiv din Gyula, s-a încheiat la egalitate, 1-1(1-1), golul „alb-roşilor” aparținând lui C. Rus, care a şi deschis scorul, cu o lovitură de cap în vinclu, după doar 4 minute de joc. Egalarea a survenit în min. 38, iar meciul  a fost presărat cu intrări la limita regulamentului ale jucătorilor maghiari, pe fondul unui arbitraj slăbuț și prea permisiv. Ambele echipe au trecut pe lângă victorie, trecându-și în cont câte o bară. Maghiarii au trimis în transversală, cu poarta goală, după o ieșire riscantă a lui Bodea, și o degajare ce a ricoșat din fața unui adversar, Șansa desprinderii arădenilor a avut-o Silaghi, iar rezultatul final a reflectat, în mare, ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Roland Nagy, Radu Anca şi Sebastian Huţan au trimis în teren două echipe, la pauză făcându-se schimbările, cu o singură excepţie. Formulele de joc au fost următoarele: Bodea – Wild, Botiş, Filaret, Burlă – Strătilă, Copil, Chindriş, Cl. Tudor – Piţ – Rus – repriza I; Mitrea – Voicu, Cotoc, Blanaru, Vlad – Strătilă, Dobrean, Varga, Suslak – Silaghi, Bulza – repriza a II-a.

UTA nu i-a avut în meciul de la Gyula pe Gheorghiţă, Hlistei şi Gueye. Primul este accidentat, al doilea a fost menajat, iar jucătorul de culoare ar fi avut nevoie de viză.

Pentru a creiona atmosfera, să mai spunem că aproape douăzeci de fani au venit la Gyula, înfruntând și ei vremea rece și ploioasă, iar la final jucătorii i-au aplaudat.

Întoarcerea echipei la Moneasa a stat sub semnul întrebării, după ce autocarul s-a împotmolit în pământul moale din apropierea terenului pe care s- jucat. Walti, șoferul, a apelat la sistemul relațional, iar un cablu și un buldozer au rezolvat problema.

Așa cum spuneam, partida s-a dispuat pe ”sinteticul” complexului sportiv din Gyula, unul de top, cu șase terenuri de joc, unul sintetic, unul în sală, cu vestiare, cabinet de masaj, sala de forță, cu spații de socializare. Interesant este că inițiativa de a-l construi, în urmă cu patru ani, i-a   aparținut unui preot, și trebuie menționat că totul s-a construit cu fonduri europene.

[nggallery id=275]

No Comments

Comments for Egal în primul amical are now closed.