Educatoarea Zamfira Chiș, prima protagonistă a proiectului „Fii tu însăți schimbarea”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on mai 03, 2018 with No Comments

Asociația civică „RO 100 Arad” în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Alexandru D. Xenopol” Arad a demarat un nou proiect educațional numit „Fii tu însăți schimbarea”.

Acesta se va derula pe perioada unui an calendaristic (mai puțin în perioada vacanței de vară) și va prezenta, în fiecare lună, profesori merituoși din unitați școlare aparținând tuturor cartierelor Aradului, care își practică cu devoțiune, profesionalism și dragoste profesia, oameni care pot reprezenta MODELE pentru viitorii adulți.

Prima reuniune a avut-o ca protagonist pe Zamfira Chiș, educatoare la Grădinița „Palatul Fermecat” din cartierul Aurel Vlaicu, având-o alături pe Loredana Goldiș, director al aceleiași instituții de învățământ.

Ne bucurăm să putem anunța că la acest proiect se vor ralia, în afara celor doi parteneri – Asociația civică „RO 100 Arad” și Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” – profesori, elevi, părinți, mass media și voluntari. Vom avea alături oameni care cred în inovatie, creativitate, originalitate, pentru care dezvoltarea durabilă este importantă, acei oameni deschiși spre schimbarea din sine: „Fii tu însăți schimbarea” susțin reprezentanții ONG -ului.

No Comments

Comments for Educatoarea Zamfira Chiș, prima protagonistă a proiectului „Fii tu însăți schimbarea” are now closed.