Echipă managerială de interimat la ”județean”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , , , , ,

Published on mai 02, 2015 with No Comments

În urma întâlnirii avute la mijlocul acestei săptămâni cu factorii de decizie ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad a anunţat echipa managerială care va asigura interimatul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost desemnat dr. Adrian Wienner, fostul director medical al unităţii. Numirea sa vine ca urmare a expirării mandatului fostului manager, prof. dr Teodora Olariu.

Funcţia de director medical a fost preluată de dr. Carmen Neamţu, actualmente prorector al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Mirela Bălan va ocupa în continuare funcţia de director de îngriiri  precum şi actualul director economic Niculina Popa. „Consider că această echipă poate să asigure un interimat corect până la organizarea concursului” a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Totodată Nicolae Ioţcu a ţinut să precizeze buna colaborare pe care a avut-o cu fostul manager, prof. dr. Teodora Olariu. „Doresc să îi mulţumesc doamnei doctor pentru buna colaborare pe care am avut-o în toată această perioadă. Sistemul medical arădean a făcut în ultimii ani un adevărat progres şi o parte i se datorează dânsei” a conchis preşedintele Nicolae Ioţcu.

 

No Comments

Comments for Echipă managerială de interimat la ”județean” are now closed.