După punct(e) la… malul mării

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 18, 2021 with No Comments

La finalul meciului cu Chindia, Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, atrăgea atenția asupra unor probleme interne la club. Declarațiile sale au stârnit numeroase reacții, vehiculându-se, mai ales, varianta restanțelor financiare, care au afectat și prestația unor componenți a echipei. Chestionat de mass media, tehnicianul „Bătrânei Doamne” nu a dorit să intre în amănunte, lăsând loc speculațiilor.

Pauza competițională, datorată jocurilor echipei naționale, pare să fi fost însă un sfetnic bun, iar lucrurile par să fi revenit pe un făgaș normal. Asta și în urma evenimentelor de „socializare” de la finalul săptămânii trecute și a discuțiilor dintre Laszlo Balint și Alexandru Meszar.

În aceste condiții toată suflarea alb-roșie este focusată pe partida de la Constanța, de sâmbătă, contând pentru prima etapă a returului.

„Sunt de părere că nimic nu este întâmplător și am folosit acele zile de weekend pentru a ne deconecta, pentru a socializa și pentru a reînchega legăturile dintre noi, mai ales legăturile sufletești; nu pentru că ar fi fost subțiate sau ar fi dispărut dar a fost momentul potrivit pentru a dedica mai mult timp și acestui aspect. Relațiile bune cu conducerea clubului nu au dispărut niciodată. A fost acea problemă datorată unei comunicări mai puțin eficiente dar totul este reglat, totul este rezolvat, suntem cu toții conectați la ceea ce avem de făcut, bineînțeles fiecare pe felia lui, și mergem cu încredere și curaj la Constanța“ a declarat Laszlo Balint, înaintea partidei de la malul mării.

Va fi interesant de urmărit și ritmul de joc al al UTA-ei, în condițiile în care programul echipei a fost perturbat de decizia sârbilor de la Kolubara de a renunța la amical programat în Serbia, amical ce trebuia să se dispute sâmbăta trecută.

„Această pauză a însemnat pentru mine o provocare, pentru că aveam o planificare ce conținea un meci amical. Am fost dați peste cap de refuzul sârbilor, care ne-au ținut până în ultimul moment să ne anunțe că nu pot găsi teren. I-am invitat la noi ca să ne putem face programul, dar – din nou – am fost refuzați și a trebuit să readaptez tot ciclul din mers” a precizat tehnicianul alb-roșiilor.

Farul – UTA se joacă sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 15.00, partidă în care Laszlo Balint nu va putea conta pe atacanții Hora și Wagner, ambii accidentați.

 

 

No Comments

Comments for După punct(e) la… malul mării are now closed.