Dorin Stanca: ”Stop diletantismului! Opriți experimentele nesăbuite si iresponsabile pe poporul român!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 12, 2019 with No Comments

Deficitul comercial al României a avansat cu 16,8% in 2018, faţă de anul anterior, până la 15,1 miliarde euro. În 2017, deficitul comercial a fost de 12,96 miliarde euro. După primele 11 luni ale anului 2018, deficitul comercial crescuse cu 18,2%, faţă de aceeaşi perioadă dn 2017, la 13,4 miliarde de euro, arată datele publicate de Institutul Naţional de Statistică. Deficitul balanţei comerciale în anul 2018 a fost de 15,133 miliarde euro, mai mare cu 2,173 miliarde euro decât cel înregistrat în anul 2017.

„Constatăm că ultimele modificări aduse proiectului de buget, ulterioare aprobării sale în şedinţa Guvernului, aduc diferenţe semnificative în privinţa deficitului bugetar, cu justificări îndoielnice şi clar neprofesioniste prezentate de către ministrul Finanţelor. Pe lângă că a fost întocmit cu trei luni întârziere, proiectul de buget a fost modificat pe ultima sută de metri: deficitul bugetar menţionat în ultima variantă este cu 1,3 miliarde de lei mai mare decât în varianta de la sfârşitul lunii ianuarie. Mai mult, ambele variante de buget se fundamentează pe o creştere economică nerealistă .

 Analizând rezultatele acestei guvernări iresponsabile, atrag atenţia că doar tratând aceste probleme într-un  mod responsabil şi profesionist putem să evitam dezastrul. De aceea, mesajul meu este cât se poate de clar pentru guvernanți:  «Stop diletantismului! Opriți experimentele nesăbuite pe poporul român!»”, a declarat Dorin Stanca, vicepreşedinte PNL Municipiul Arad.

 

 

No Comments

Comments for Dorin Stanca: ”Stop diletantismului! Opriți experimentele nesăbuite si iresponsabile pe poporul român!” are now closed.