„Dorim ca Ghiorocul să devină punct de interes turistic”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 07, 2017 with No Comments

boghi

Administraţia judeţeană doreşte ca Ghiorocul să devină un pol turistic al Aradului, prin exploatarea actualului potenţial, dar şi dezvoltarea acestuia prin investiţii majore, astfel încât localitatea să întrunească toate condiţiile pentru a fi catalogată drept staţiune. Consilierii judeţeni au aprobat astăzi studiile şi documentaţia necesare pentru ca Ghiorocul să poată atrage finanţare în domeniul turismului. Conducerea Consiliului Judeţean Arad a accentuat că nu se pune problema neglijării sau abandonării celorlalte zone cu potenţial turistic din judeţ.

„Ne dorim să fim partenerii primarilor care iniţiază proiecte şi care îşi dau interesul pentru dezvoltarea comunităţii pe care o conduc. Am transmis Ministerului Turismului propunerile Aradului pentru Masterplanul de turism şi vom face demersuri ca, în următorii ani, judeţul nostru să se transforme dintr-un judeţ de tranzit într-unul cu destinaţie turistică. Aradul trebuie să devină un judeţ de  destinaţie turistică, nu unul din care se pleacă”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Claudia Boghicevici a făcut şi un apel public, pentru susţinerea acestui proiect de dezvoltare turistică a zonei Ghioroc. „Îi invităm pe toţi cei care pot şi doresc să se implice în dezvoltarea turistică a Ghiorocului, chiar şi pe cei mai sceptici, care încă nu cred în acest proiect, să se implice”, a completat Claudia Boghicevici.

No Comments

Comments for „Dorim ca Ghiorocul să devină punct de interes turistic” are now closed.