Dorel Popa a fost condus azi pe ultimul drum!

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on februarie 21, 2014 with No Comments

Astăzi, Biserica Maranata, s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să-l conducă azi pe cel care a fost Dorel Popa, cel care timp de mai bine de 20 de ani a păstorit acest lăcaş de cult. Dorel Popa s-a aflat în perioada 2000-2004 în fruntea municipiului Arad, ocupând funcţia de primar.

A fost condus pe ultimul drum de foarte mulţi oameni, provenind din toate mediile sociale. Serviciul evanghelistic a fost oficiat de pastorul Daniel Cojiţă (Biserica Maranata), Ionel Chiţac (Biserica Baptistă din Lugoj), Petrică Vidu (Biserica Emanuel din Oradea), Onisim Mladin (Biserica Dragostea din Arad), Pavel Riviş Tipei (preşedintele Uniunii Bisericilor Penticostale din România şi pastor al Bisericii Betania din Arad), Otniel Bunaciu (preşedintele Uniunii Bisericilor Creştin Baptiste din România), Ovidiu Măduţa (Biserica Maranata) şi un pastor din Irlanda de Nord. Cu toţii au avut numai cuvinte frumoase pentru cel care a fost slujitor al  Domnului, om politic, om de afaceri și om de familie.

Printre cei care au ţinut să-i aducă un ultim omagiu s-au numărat;  primarul Gheorghe Falcă însoţit de soţia sa, Gheorghe Seculici,  viceprimarii Cătălin Ţiţirigă şi Levente Bognar, deputaţii Flavius Măduţa, Dorel Căprar, Mihai Calimente, senatorul Ioan Cristina, prefectul Cosmin Pribac, consilierii locali Ovidiu Moșneag, Gianina Pistru, Marin Lupaş, Ioan Farcaş, profesor universitar dr. Lizica Mihu iar lista ar putea continua.

Cortegiul funerar s-a deplasat pe urmă la Cimitirul Eternitatea, unde acesta a fost înhumat. Defunctul, Dorel Popa a fost întâmpinat de o fanfară, care a intonat cîteva melodii religioase, iar cei prezenţu au rostit printre lacrimi, Psalmul 23.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

No Comments

Comments for Dorel Popa a fost condus azi pe ultimul drum! are now closed.