Dorel Căprar: “Bugetarii vor primi indemnizaţie de hrană, începând cu 1 decembrie 2018”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 29, 2017 with No Comments

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, afirmă că de la 1 decembrie 2018 toţi bugetarii vor primi o indemnizaţie de hrană echivalentă cu două salarii minime pe economie.

Această măsură este cuprinsă în Legea salarizării unitare. Suma se va împărţi la 12 luni și se adaugă la salariul lunar al fiecărui bugetar. Până în prezent primeau bonuri de masă doar bugetarii din Sănătate și Educație iar această nouă măsură îi va cuprinde şi pe ceilalţi angajaţi din sectorul bugetar.

Angajaţii din Sănătate vor primi aceste bonuri până la data de 1 decembrie 2018 când va intra în funcțiune noua indemnizație de hrană. Cei din Educație vor primi în schimb 25% majorare pe salariul net, precum și o creștere a sporurilor la 30%. Celelalte categorii de bugetari care nu primesc în prezent bonuri de masă, vor beneficia și ei de indemnizația de hrană prevăzută în Legea salarizării unitare.

Singurele excepții sunt cei care lucrează în apărare, ordine publică, siguranță națională și justiție unde există un regim special privind indemnizațiile de hrană”, spune deputatul Dorel Căprar, preşedinte al PSD Arad.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Dorel Căprar: “Bugetarii vor primi indemnizaţie de hrană, începând cu 1 decembrie 2018” are now closed.