Donații în valoare de 40.000 de euro pentru Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă din cadrul SCJU Arad!

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on mai 29, 2017 with No Comments

Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a primit sponsorizări de la două companii din Arad respectiv Prahova, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, constând în mobilier medical și electrocasnice pentru utilarea saloanelor.

Cu sprijinul celor două companii, Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă are acum mobilier medical nou și aparatură electrocasnică pentru saloane, dar și echipamente necesare personalului medical. Le mulțumim pentru donații dar și pentru faptul că datorită lor, copiii internați pe Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă vor beneficia de un confort sporit”, a declarat ec. Carmen Lucuța, manager interimar SCJU Arad.

Practic, au fost donate secției, prin contracte de sponsorizare încheiate de S.C.WEBASTO ROMÂNIA SRL și S.C. BAUPARTNER CONSTRUCT S.R.L. cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, 35 de paturi (cu saltele și noptiere fiecare), 4 canapele de consultații, ajustabile, o canapea de consultații fixă, un cărucior pentru medicamente dar și aparatură electrocasnică, pentru utilarea saloanelor din cadrul secției: 3 televizoare, 3 frigidere, 3 cuptoare cu microunde și 3 aparate de aer condiționat.

Le mulțumim celor două firme pentru ajutorul acordat și mai ales pentru interesul arătat față de Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă. Aceste dotări sunt de un real folos atât pentru pacienții secției cât și pentru aparținătorii acestora. Prin utilarea saloanelor, cu paturi și noptiere noi dar și cu aparatură electrocasnică, se îmbunătățesc considerabil condițiile de internare, mai ales că în multe cazuri, pe perioada spitalizării, copiii sunt însoțiți de mamele lor. Ne dorim ca pe viitor să beneficiem și de un proiect de reamenajare care să corespundă necesităților secției noastre și care să sporească și mai mult confortul pacienților”, a declarat dr. Adrian Pavel, medic primar, șef secție.

No Comments

Comments for Donații în valoare de 40.000 de euro pentru Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă din cadrul SCJU Arad! are now closed.