Doi minori, bănuiți de comiterea a două furturi de pe raza municipiului/

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on aprilie 20, 2018 with No Comments

Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat doi minori, bănuiți de comiterea a două furturi de pe raza municipiului/ Cel care îndeplinește condițiile răspunderii penale a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 13 martie a.c., minorii de 13 și 14 ani, aflându-se în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, profitând de neatenția a două persoane vărămate, ar fi sustras un telefon mobil și două portofele conținând acte și bani.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei bănuiți de comiterea furtului din societate, în noaptea de 7/8 aprilie a.c., prin escaladare ar fi pătruns într-o locuință aflată la parterul unui imobil de pe Aleea Amara din municipiu, de unde ar fi sustras un telefon mobil, 270 de lei și 6 bonuri de masă.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În baza probatoriului administrat, în privința minorului de 14 ani, polițiștii au dispus reținerea pe bază de ordonanță de reținere urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Se continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a minorilor.

 

A furat dintr-o casă de marcat

 

Polițiștii orașului Sebiș au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-un local.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 19 aprilie a.c., bărbatul de 39 de ani, profitând de neatenția unui angajat, ar fi sustras 362 de lei din casa de marcat a unui local de pe raza localității Sebiș.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 262 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei.

Dintre acestea, 125 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 137 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

 

 

 

No Comments

Comments for Doi minori, bănuiți de comiterea a două furturi de pe raza municipiului/ are now closed.