Deputatul Florin Tripa se implică în problema finalizării lucărilor la noul Palat al Copiilor din Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on mai 09, 2018 with No Comments

Deputatul Florin Tripa se arată îngrijorat de soarta noului Palat al Copiilor din Arad şi în consecinţă a adresat, pe această temă, o întrebare pe linie parlamentară ministrului Educației Naționale, Valentin Popa. În nota sa oficială către minister, deputatul de Arad doreşte să ştie motivele pentru care această investiție este blocată și de nu ce se alocă sumele necesare finalizării clădirii.

„Este normal ca la 10 ani distanţă de la aprobarea investiţiei pentru ridicarea unui nou „Palat al Copiilor” din Arad” să cunoaştem cu exactitate motivele pentru care clădirea în cauză nu este dată în folosinţă nici măcar până în acest moment. Ştim cu toţii, în special cei care avem copii de vârstă şcolară, cât de important este un asemenea edificiu în plan educaţional. Vorbim despre o construcţie care poate găzdui activităţile creative şi recreative a 2500-3000 copii. Aradul are nevoie în mod imperativ de finalizarea acestei investiţii, în condiţiile în care o parte din lucrare este deja executată. Este şi raţiunea pentru care am deschis o linie de dialog pe cale oficială cu ministrul Educației Naționale, şi anume lămurirea tuturor aspectelor care au dus la blocaj şi subfinanţare, totul în ideea rezolvării acestei probleme a comunităţii arădene. În momentul în care voi primi un răspuns oficial, conform celor solicitate în întrebarea parlamentară, îi voi informa pe cetăţeni exact cum stau lucrurile.” afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa

 Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Deputatul Florin Tripa se implică în problema finalizării lucărilor la noul Palat al Copiilor din Arad are now closed.