Deputatul duplicitar Măduța cere respect, culmea, colegilor săi de partid

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 11, 2015 with No Comments

PNL Arad constată poziția duplicitară a deputatului PSD Flavius Măduța, acesta încercând, prin intermediul unui comunicat de presă, să sensibilizeze opinia publică și să puncteze la capitolul „imagine”.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, deputatul Măduța informează arădenii că cere „Respectarea meritelor Aradului în Revoluția din1989”, anunțând, totodată, că a adresat o interpelare către Secretariatul de Stat pentru Revoluționari, cu privire la Ordonanța de Urgență prin care Guvernul Ponta scoate Aradul de pe harta orașelor revoluționare. Deși OUG 44 datează încă din 19.01.2015, deputatul PSD pretinde că cere respect pentru Arad la aproape o lună de zile distanță și doar după ce Adrian Nițu, vicepreședinte al PNL Arad, a sesizat opinia publică cu privire la acest aspect. Pe lângă faptul că reacția parlamentarului PSD Arad este una întârziată, este interesant din partea cui cere acesta respect, tocmai din partea colegilor săi de partid și din partea șefului PSD. Este mai mult decât evident că domnul Măduța a fost trimis degeaba în Parlamentul României, acesta fiind neputincios în a reprezenta interesele cetățenilor, cu atât mai mult cu cât partidul din care face parte guvernează România de aproape trei ani de zile.

În consecință, dacă tot nu poate reprezenta interesele cetățenilor care l-au votat și dacă nu are niciun cuvânt în fața colegilor săi de la București, PNL Arad îl invită pe deputatul Flavius Măduța să demisioneze din Parlamentul României și să lase locul altcuiva mai competent și mai abil în apărearea intereselor cetățenilor.

No Comments

Comments for Deputatul duplicitar Măduța cere respect, culmea, colegilor săi de partid are now closed.