Deplasare la Rovinari pentru suporterii alb-roșii

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 16, 2015 with No Comments

Suporter Club UTA invită fanii Bătrânei Doamne să-și însoțească favoriții în deplasarea de la Rovinari, pentru partida cu echipa secundă a Pandurilor Tg. Jiu.

”Felicităm echipa noastră pentru prima victorie din acest retur, obținută în fața unui adversar facil conform clasamentului, dar incomod conform realității din teren. Drumul UTA-ei către promovarea în Liga a II a continuă cu  prima deplasare din retur, la Târgu Jiu (Rovinari), pentru confruntarea cu echipa a doua a clubului Pandurii. Va fi un meci greu și important, împotriva unui adversar foarte puternic pe teren propriu. Avem nevoie de victorie pentru a aborda meciul cu Național Sebiș și mai încrezători în șansa noastră de a promova la finalul campionatului în Liga a II a! UTA are nevoie de toate punctele puse în joc în cele 10 meciuri rămase de disputat, iar primele trei trebuie câștigate vineri la Târgu Jiu!

Deplasarea suporterilor la meci se va face cu autocarul, plecarea fiind în dimineața meciului, vineri, 20 martie 2015, ora 8.00, din fața Stadionului Francisc Neuman (stadionul UTA). Costul deplasării: 10 lei. Înscrieri la numerele de telefon: 0751-100794 sau 0740-147291, pe mail la adresa suporterclubuta@yahoo.com ori pe pagina de facebook a asociației”.

 

No Comments

Comments for Deplasare la Rovinari pentru suporterii alb-roșii are now closed.