Declarații după UTA – Viitorul Craiova

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 15, 2015 with No Comments

UTA a început bine meciul cu oltenii de la Viitorul, a înscris, dar a urmat apoi o perioadă lâncedă și fără nerv pentru elevii lui Roli Nagy.

Golul oaspeților din debutul reprizei secunde a dat parcă semnalul trezirii, iar mutările inspirate făcute de tehnicianul Bătrânei Doamne – care i-a trimis în teren pe Hlistei, Copil și Rus – au schimbat în bine prestația alb-roșiilor.

”Nu ne-a interest clasamentul, eram obligați să câștigăm. Am întâlnit o echipă bună, care a trecut prin schimbări în această iarnă. Aș fi vrut să fim mai dezinvolți la 1-0, dar ne-am precipitat și nu știu de ce. Având o linie de mijloc cu experiență trebuia să presăm mai mult. După egalare  băieții au avut reacție pozitivă și au crezut în victorie. A trecut un joc, am luat cele trei puncte și nimic mai mult, e istorie meciul. Primul obiectiv a fost îndeplinit, ne gândim la următorul joc” a declarat Roli Nagy.

Chiar dacă au marcat la unicul șut pe spațiul porții, oltenii pregătiți de Victor Naicu au lăsat o impresie bună. UTA trebuind să se întrebuințeze serios pentru a-și apropia victoria. Asta în condițiile în care Viitorul l-a pierdut pe finalul meciului pe cel mai bun jucător, fundașul central Sava.

”Îl felicit pe Roland Nagy pentru victorie și vă doresc din tot sufletul să promovați, fiindcă UTA e o echipă cu tradiție. Am pierdut în iarnă un număr mare de jucători, suntem o echipă mică, dar nu venim să ne apărăm și să omorâm jocul. Vreau să le schimb mentalitatea jucătorilor” a  spus Victor Naicu.

No Comments

Comments for Declarații după UTA – Viitorul Craiova are now closed.