Debut în streetball pentru “Temerarii”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on iunie 26, 2013 with No Comments

Clubul Sportiv „Temerarii-Arad” a participat recent la „Euro Tour Wizz Air Sport Arena streetball“ un turneu destinat echipelor de baschet în fotoliu rulant, desfăşurat în capitală.

Arădenii au aliniat la start o echipă formată din patru sportivi: Gelu Vrabie, Gabriel-Ovidiu Dronca, Ionuţ Grosu şi Ion Talpă, însoţiţi de antrenoarea Anca-Mădălina Pălie.

La competiţie au mai fost prezente echipele: CCSH Lamont Cluj, AJIF Motivation Bucureşti, CS Cumpără Responsabil Braşov şi ASJSPD Constanţa.

Turneul s-a disputat în sistemul „fiecare cu fiecare“, echipele clasate pe primele două locuri disputând apoi finala turneului. Arădenii s-au impus în trei meciuri, cu CCSH Lamont Cluj, AJIF Motivation Bucureşti si ASJSPD Constanţa, unica înfrângere fiind înregistrată cu CS Cumpără Responsabil Braşov.

În finală „Temerarii“ au întâlnit cujenii de la Lamont, ultimii adjudecându-şi ultimul act, după un meci echilibrat.

Meciurile au fost jucate dupa regulamentul de streetball: fiecare echipă a fost formată din patru jucători, trei în teren şi o rezervă, meciurile disputându-se pe durata a zece minute, timp efectiv de joc.

„A fost pentru prima oară când echipa Clubului Sportiv «Temerarii-Arad»  participă la un astfel de turneu de streetball. A fost o experienţă nouă, iar echipa s-a prezentat foarte bine. Nu putem să nu le mulţumim încă o dată domnilor Simion Ioan Apreutese şi Robert Dronca pentru ajutorul acordat cu ocazia acestei deplasări“ a precizat Gabriel-Ovidiu Dronca, preşedintele grupării arădene.

 

 

No Comments

Comments for Debut în streetball pentru “Temerarii” are now closed.