De sâmbătă se deschide ştrandul Neptun

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 25, 2013 with No Comments

Ștrandul Neptun se deschide în acest sfârșit de săptămână, iar deschiderea oficială a sezonului estival va fi la 1 Mai, când intrarea va fi liberă

Doritorii care vor să petreacă câteva clipe la ștrand în perioada 27-30 aprilie vor plăti 2,5 lei, acesta fiind tariful de iarnă-primăvară, în toate zonele din incinta bazei de agrement.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, însoțit de reprezentanţii mass-media, a fost, joi, la Ștrandul Neptun, pentru a prezenta ultimele pregătiri pentru deschiderea noului sezon.

Falcă a făcut o prezentare a lucrărilor care s-au efectuat la baza de agreement și a anunțat că, în următorii ani, la ștrand se vor amenaja bazine noi, pentru tineret şi adulți.

Până la deschiderea sezonului estival, în partea ştrandului care cuprinde bazinele pentru copii, zona comercială şi cea a căsuțelor se lucrează la pregătirea bazinelor, dar şi la amenajarea unor locuri de parcare.

„S-a dat drumul la instalația de încălzire cu panouri solare, care va asigura apa caldă la bazinele pentru copii. Aici avem și 100 de şezlonguri, care vor putea fi închiriate. Acum suntem în faza de a finaliza lucrările de întreţinere. Sâmbătă vom fi gata. Tot sâmbătă, vom avea sprijinul unei companii din Arad, care, cu 40 de tineri, va efectua acţiuni de ecologizare. Toboganul pentru copii a fost verificat, iar de sâmbătă poate fi pus în funcţiune“, a spus Gheorghe Falcă.

Primarul a mai adăugat că a fost primit avizul pentru tăierea mai multor plopi, care aduceau puful şi umbra în zona bazinelor pentru copii.

În zona I, cea destinată adulţilor şi tineretului, până sâmbătă vor fi umplute bazinele cu apă.

Falcă a mai precizat că vor continua lucrările la noile tobogane, într-un spaţiu care va fi izolat, până se vor primi avizele de siguranţă.

„În zona bazinelor pentru tineret şi adulţi, de anul acesta, există jeturi noi de apă. De sâmbătă, va fi apă în toate bazinele. Sperăm ca la 1 iunie să fie funcţionale și cele două tobogane noi”, a mai spus primarul.

Gheorghe Falcă a anunțat că se dorește amenajarea unor bazine noi, spre râul Mureş. Acestea ar urma să fie făcute cu fonduri europene, iar termenul de finalizare este anul 2016

Până miercuri, din cele 326 de căsuţe de la Ștrandul Neptun au fost 264, iar 37 de contracte erau în curs de semnare.

Prețul biletului de intrare la ştrand, în zona I, cea a ştrandului pentru adulţi şi tineret, rămâne neschimbat faţă de anul trecut. Astfel, prețul unui unui bilet în această zonă, va fi 10 lei, preţ întreg, şi 6 lei, preţ redus.

Totodată, prețul biletului de acces în zona II, care cuprinde zona ştrandului pentru copii şi vârstnici, zona comercială şi zona de căsuţe, va fi de 2,5 lei.

Un bilet de intrare la evenimente speciale va costa 2 lei.

Prețul întreg al unui abonament la ștrand, în zonele I și II, va fi de 550 lei, iar un abonament la preț redus va costa 200 lei.

No Comments

Comments for De sâmbătă se deschide ştrandul Neptun are now closed.