Dacă ședința nu-i plătită pentru ce să vină! Consilierii PSD-ALDE absenți

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 08, 2017 with No Comments

Aseară a avut loc în Sala Ferdinand din Primăria Arad o ședință „de îndată” care a avut un punct pe ordinea de zi(chiar dacă a fost seara). Acest punct făcea referire la situația salubrizării orașului, mai precis aprobarea tarifelor de prestare a serviciului public de salubrizare menajeră în Municipiul Arad negociate cu Polaris M Holding SRL.

Așa cum era de așteptat „șeful ” Vărcuș cu gașca de la PSD-ALDE nu au fost deloc curioși de această ședință, singurul prezent fiind medicul Gheorghe Furău care a votat acest proiect chiar „dacă voi suporta consecințele” a spus consilierul local PSD. Respect domnule doctor!

E de știut ca pe la ora 20.00 (n.r ora de desfățurare a ședinței), lumea se cam adună pe la casele lor și cine mai are chef să iasă din casă, chiar dacă arădenii te-au ales să-i reprezinți și mai ales că această ședință fiind una „de îndată” nu este remunerată.

Acesta este respectul pe care consilierii PSD-ALDE înțeleg să-l acorde arădenilor, oare ce se întâmpla dacă nici Polarisul, singura firmă care s-a prezentat la licitație nu avea chef să vină? Fără votul consiliului nu se putea stabili un preț, ăsta a fost motivul pentru care această ședință a fost convocată în regim de urgență. Rămânea Aradul învăluit în mizerie și gunoaie. Atunci cu siguranță acești oportuniști conduși de „inegalabilul” Beniamin Vărcuș săreau în sus, dădeau în Primărie, în primar în tot ce le dicta mai marele de la armată, Mihai Fifor.

Chiar și fără ajutorul lor, proiectul de hotărâre a trecut, arădenii vor avea salubrizare și în următoarele șase luni, până noua firmă își va intra în pită. Domnilor consilieri PSD-ALDE rămâneți fermi pe poziție, ori părăsiți sala, ori nu vă prezentați, că sincer nimeni nu cred că mai e curios de voi. Decât să stați la ședințe și să rostiți inepții, să nu pricepeți nimic din ce se desfășoară acolo, mai bine așa.

Măcar consilierii PSD-ALDE de la județ, cu Sulincean în frunte mai pricep câte ceva, mai poartă un dialog, uneori constructiv, mai vin cu soluții.

P.S. În urma negocierilor aparatului de specialitate din Primăria Arad și votat în CLM, fără sprijinul consilierilor PSD-ALDE, salubrizarea menajeră va fi asigurată în cazul persoanelor fizice la un preț de aproximativ 7,83 lei persoană/lună . În cazul agenților economici salubrizarea va fi asigurată la 58,97 lei/ metru cub plus 9,95 euro – fără TVA.

 

No Comments

Comments for Dacă ședința nu-i plătită pentru ce să vină! Consilierii PSD-ALDE absenți are now closed.