Cursuri de limbi străine la Arad

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , ,

Published on martie 10, 2014 with No Comments

Voluntarii din cadrul proiectului GAIA,  finanţat prin Programul Tineret în Acţiune – Serviciul European de Voluntariat, vor organiza cursuri de limbi străine în municipiul Arad. Cursurile vor fi gratuite şi vor avea loc în perioada martie – august 2014 şi se vor desfăşura într-un spaţiu special amenajat pe Bulevardul Revololuţiei 81.

Cei interesaţi se pot înscrie la cursuri de:

- limba spaniolă (vor avea loc în fiecare miercuri de la ora 18:30)

- limba turcă (vor avea loc în fiecare miercuri de la ora 16:30)

- limba arabă (vor avea loc în fiecare joi de la ora 18:30)

- ateliere de trash art (vor avea loc în fiecare vineri de la ora 14:00. În cadrul acestor ateliere se vor face diverse obiecte din materiale reciclabile.

Pentru mai mult detalii, contactaţi-ne la următoarea adresa: asociatiadelta@gmail.com, iar la cursuri sunt bineveniţi cât mai mulţi arădeni.

***

Proiectul GAIA,  finanţat prin Programul Tineret în Acţiune – Serviciul European de Voluntariat în cadrul unui parteneriat internaţional este compus din următoarele organizaţii: Youth Network for Daevelopment and Innovation din Iordania, Canakkale Koza Genclik Dernegi din Turcia şi Asociaţia Culturală Ingalicia din Spania. Proiectul este coordonat de Asociaţia Clubul Tinerilor Arădeni DELTA–Filiala Timiş.

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

No Comments

Comments for Cursuri de limbi străine la Arad are now closed.