Curățenie în proximitatea imobilelor de locuit

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 19, 2014 with No Comments

Cetățenii au obligația, conform Hotărârii Consiliului Local Municipal Arad nr. 162 din 2006, să mențină curățenia pe trotuarele din proximitatea imobilelor în care locuiesc, să întrețină spațiile verzi pe porțiunile din fața acestora, respectiv locurile de parcare folosite. De asemenea, cetățenii sunt obligați, prin același act normativ, să întrețină și curețe periodic și ori de câte ori este nevoie șanțurile, rigolele și podețele din apropierea locuințelor lor.
Începând cu data de astăzi, 18.06.2010, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Arad au început o amplă acțiune de informare în teren a cetățenilor cu privire la obligațiile menționate anterior, rugând arădenii să respecte nemijlocit obligațiile amintite, în caz contrar fiind pasibili de plata unor sancțiuni contravenționale care urmează a fi aplicate, în cuantum de până la 1000 de lei.

„Monitorizarea modului în care cetățenii înțeleg să participe activ la gospodărirea municipiului Arad, prin îngrijirea spațiului din imediata lor apropiere, constituie unul dintre obiectivele imediate al Poliției Locale Arad, urmând a fi efectuate controale frecvente privind modul în care sunt respectate aceste prevederi; atunci când situația o va impune, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale. Suntem siguri însă – și sperăm că lucrurile vor rămâne așa și pe mai departe – că arădenii sunt aceiași oameni gospodari dintotdeauna, care înțeleg importanța salubrității spațiului în care trăiesc.”

No Comments

Comments for Curățenie în proximitatea imobilelor de locuit are now closed.