Cristina şi Calimente sar la gâtul lui Purcaru!

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 13, 2014 with No Comments

Astăzi, într-o conferinţă de presă, președintele organizației județene a Partidului Național Liberal Arad, senatorul Ioan Cristina, şi deputatul Mihăiţă Calimente au atacat destul de dur, aliaţii de la Partidul Conservator, în speţă pe preşedintele Mircea Purcaru.

Senatorul Ioan Cristina, a replicat în urma atacurilor la adresa președintelui PNL Crin Antonescu. Liderul PNL Arad susţine că ; “afirmațiile lui Purcaru sunt inadmisibile și că nu-și au rost, pentru că diferența de calibru dintre Mircea Purcaru și Crin Antonescu este incomparabilă”.

Acesta a mai afirmat că; “PC este un partid mic, care la fiecare alegeri ia scorul partidului de care se lipește, făcând aluzie la noua alianță electorală USD (PSD, PC și UNPR) și la faptul că în precedentele alegeri conservatorii se aflau în ACD, iar ACD împreună cu PSD au format USL. Eram obligați să colaborăm cu PC în ACD”

Nici deputatul Mihăiță Calimente nu s-a lăsat mai prejos, catalogând PC-ul și UNPR-ul, cu referire la alianța acestora cu PSD în cadrul USD, pentru europarlamentare, drept „iederă şi partid lipitoare” Calimente l-a avut în vizor şi pe președintele UNPR, Gabriel Oprea, pe care premierul Ponta îl vroia vicepremier. „ Eu ştiu că specializarea lui Oprea este în izmene și conserve” (n.r. este ofiţer de intendenţă) , a afirmat Mihăiță Calimente.

No Comments

Comments for Cristina şi Calimente sar la gâtul lui Purcaru! are now closed.