Cristian Sălășan, consilier local PNL: „Drumul Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, o investiţie importantă pentru întreaga zonă”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on septembrie 02, 2021 with No Comments

 

Contractul pentru una dintre cele mai așteptate investiții din județ, drumul județean Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, a fost semnat la Consiliul Județean Arad. Câștigătorul (Asocierea S.C. SYLC CON TRANS S.R.L. şi S.C. BAUPLANING S.R.L) va începe proiectarea, iar în primăvara anului 2022 va începe execuția propriu-zisă a lucrării. Tronsonul are lungimea totală de 22,1 kilometri.

Cristian Sălășan, consilier local PNL, a subliniat importanța investiției pentru Lipova și întreaga zonă:

Mă bucură faptul că o investiție atât de importantă, de 37 milioane lei, în drumul județean Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, a început în mandatul meu de consilier județean și că, după o întârziere de 533 de zile cauzată de contestații, a fost semnat contractul de proiectare și execuție. Este un proiect de importanță majoră, care va contribui la dezvoltarea economică și turistică a acestei zone a județului Arad. Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Arad, domnul Iustin Cionca, și domnului vicepreședinte Răzvan Cadar, pentru susținerea acestui proiect”.

 

No Comments

Comments for Cristian Sălășan, consilier local PNL: „Drumul Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, o investiţie importantă pentru întreaga zonă” are now closed.