Cowboy-ul Marian Filip prezent la ArtCafe

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on martie 26, 2015 with No Comments

Marian Filip, acest cowboy contemporan călare pe visurile sale a poposit pentru câteva zile în orașul de pe Mureș. Acesta ne propune o întâlnire joi 26 martie începând cu orele 20.00 la ArtCafe din Piața Avram Iancu, unde aduce muzica lui country.

„Yankeul” din Oradea, acest cowboy contemporan călare pe visurile sale, ne propune să ascultăm un album care place din prima pentru că reuşeşte să găsească o legătura între faimoase piese din trecut şi compoziţiile sale de astăzi.

Cine este Marian Filip?

Marian Filip cântă de când era licean la chitară şi vocal. Întodeauna muzica i-a fost modul cel mai la îndemână de a se exprima. Compune muzică si scrie versurile pieselor. Este un autodidact în arta sunetelor. Marian Filip este controlor de trafic aerian, absolvent al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă Bucureşti, al facultatii de limba engleză, are un masterat în engleză – transporturi aeriene, are studii de management în marketing la Open University, cursuri la Pan-Am Flight Academy din Miami, USA, în 1999 şi 2008, cursuri la Mayflower College, Anglia în 2006. Spune că oriunde a fost chitara i-a fost prietenul nedespărţit. Este pasionat de muzica country în studiilor la PAN-AM Flight Academy, în Miami .

Primele piese ascultate, din genul contemporary country, sau modern country, au fost ale cântăreţei Faith Hill, după care a urmat accesarea mai profundă şi a acestui gen muzical. Pe lângă piesele interpretate, ale unor compozitori renumiţi, are compoziţii proprii în care este autorul liniei melodice, a orcherstraţiei, versurilor şi în final este şi interpret. De asemenea are transpuse versurile proprii, pe piese ale unor artişti consacraţi precum Mark Knopfler, Willie Nelson, Norah Jones. Recent, Marian Filip şi-a lansat primul album intitulat ” Lampa lui Aladin “, continând 13 piese muzicale, din care cinci piese sunt compoziţii proprii, cinci piese sunt adaptări ale unor cântece binecunoscute, iar alte trei sunt cover-uri. Marian este textier ăentru nouă dintre piese. La piesa Vis a colaborat în calitate de textier cu Alexandrina Chelu.

No Comments

Comments for Cowboy-ul Marian Filip prezent la ArtCafe are now closed.