Coralia Cotoraci, pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 23, 2024 with No Comments

Rectorul Universității de Vest Vasile Goldiș, doctorul Coralia Cotoraci va candida pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la sediul partidului, la care au participat Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad și primarul Aradului, Călin Bibarț.

„Salut faptul că doamna Coralia Cotoraci a intrat pe lista de consilieri a PNL. Am fost coleg cu regretatul Aurel Ardelean în Consiliul Județean și mă bucur că acum o avem alături de noi pe fiica sa, pe doamna rector. Sunt convins că va aduce un plus în zona de educație, de medicină. Echipa PNL încearcă întotdeauna să propună nume noi, are rolul de a uni oamenii în zona de dezvoltare”, a spus Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

Coralia Cotoraci a explicat pasul făcut spre administrație prin dorința de a fi de folos comunității, de a-și asuma responsabilități pentru arădeni.

„Sunt medic hematolog și profesor universitar, sunt mamă în primul rând. Activitatea mea de până acum a cuprins înființarea secției de hematologie, sunt mândră că este dedicată comunității arădene. Am parcurs fiecare treaptă a devenirii universitare, am obținut abilitarea pentru conducerea doctoranzilor în urmă cu câțiva ani. În toată activitatea, de mămică în primul rând, am încercat ca tot ce fac să dedic comunității, fie că vorbim despre Caravana Sănătății sau Dialoguri Universitare. Este important să întorci comunității din care faci parte, să îți asumi responsabilități. Mulțumesc pentru invitația de a face parte consiliul municipal. Am dorința de a onora spiritul tatălui meu, în același timp doresc să contribui la dezvoltarea comunității pe domeniile mele de expertiză”.

Primarul Călin Bibarț consideră că Universitate Vasile Goldiș este o universitate comunitară, parte a orașului nostru.

„Mulțumim doamnei rector pentru efortul pe care îl face. Va avea o prezență în consiliul local de care va beneficia comunitatea noastră. Împreună putem aduce un plus de valoare în comunitatea noastră. Dincolo de doctrine, sunt importanți oamenii”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Președintele PNL Arad Gheorghe Falcă a pus accent pe „deschiderea pentru oamenii serioși și responsabili” iar echipa PNL este „mai bogată în zona de decizie”.

Acesta a spus că apreciază rolul universităților în comunitatea arădeană.

„Este un lucru mare că își asumă responsabilități, trebuie să apreciem acest lucru. De aceea, ținem în permanență partidul deschis pentru societatea civilă, pentru oamenii responsabili și frumoși”, a încheiat acesta.

PNL va depune listele de candidați pentru municipiul joi, ora 13 iar vineri ora 12 lista de candidați pentru Consiliul Județean.

 

 

No Comments

Comments for Coralia Cotoraci, pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal! are now closed.