Copiii din Hășmaș vor învăța într-o grădiniță modernă, frumos amenajată, cu acces la tehnologie.

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: ,

Published on noiembrie 01, 2022 with No Comments

Un nou proiect a fost realizat în județul Arad în urma colaborării între administrație, mediul de afaceri și societatea civilă. Copiii din Hășmaș vor învăța într-o grădiniță modernă, frumos amenajată, cu acces la tehnologie.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a participat la inaugurare împreună cu primarul comunei Hășmaș, Cornel Popa, sponsori și reprezentanții Asociației „Cetatea Voluntarilor”, cei care au gestionat proiectul.

Un nou proiect «fulger», din seria «Grădinița de la sat», a fost finalizat de Asociația «Cetatea Voluntarilor»! Acest spațiu educațional nou, care va deservi generații de copii, este încă un exemplu de bună colaborare între administrație, mediul de afaceri și societatea civilă. Felicitări celor doi sponsori, Gualapack, companie reprezentată de doamna Aniela Mladin, respectiv Quality Service, pentru frumosul gest de a dărui, precum și tuturor celor implicați în succesul acestui proiect de suflet!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În perioada următoare, Asociația „Cetatea Voluntarilor”, cu sprijinul sponsorilor, va moderniza o nouă grădiniță în comuna Hășmaș, în satul Botfei. 

No Comments

Comments for Copiii din Hășmaș vor învăța într-o grădiniță modernă, frumos amenajată, cu acces la tehnologie. are now closed.