Consultanță pe zeci de mii de euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 18, 2022 with No Comments

După ce au aruncat România în haos cu #liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună!
Zeci de milioane de euro din #împrumuturile luate prin PNRR – mai exact din banii ce vor fi plătiți de români, cu dobânzile aferente – au fost ”alocate” de useriști pentru servicii de consultanță. Fără transparență, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare!
Acum poate înțelege toată lumea DE CE cei care propovăduiau ”Fără hoție în funcții publice” s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că #transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea țării: fără locuri de muncă, fără venituri, șomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat cu toată ”consultanța” lor!- Marcel Ciolacu ,Președinte PSD

No Comments

Comments for Consultanță pe zeci de mii de euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR! are now closed.