Constructorii drumului Sânmartin – Olari – Caporal Alexa, somați să realizeze lucrări de calitate

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on octombrie 14, 2021 with No Comments

Drumul județean Sânmartin – Olari – Caporal Alexa, realizat de la zero, este important în strategia Consiliului Județean Arad. Drumul de peste 23 de kilometri trebuie să lege zona Sântana de zona Curtici și să creeze noi oportunități de dezvoltare. Deși conducerea Consiliului Județean se aștepta la terminarea lucrărilor în luna noiembrie, în condițiile în care sunt realizate în proporție de peste 86%, au fost semnalate o serie de probleme legate de calitatea lucrării.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad Răzvan Cadar a convocat constructorii pe teren și s-a declarat nemulțumit de ceea ce a văzut la fața locului. „Am cerut constructorilor să realizeze o lucrare de calitate. Acum, nu sunt mulțumit deloc de ceea ce am văzut și i-am anunțat că nu vom accepta un drum prost realizat. Noi suntem parteneri ai firmelor care câștigă licitații dar așteptăm lucrări de calitate, executate la timp. Am stabilit la fața locului 12 probleme iar constructorii s-au angajat să le remedieze. Așteptăm să aducă acest drum la un standard bun de calitate, așa cum merită locuitorii din zonă”, a spus vicepreședintele Răzvan Cadar.

Lucrarea, în valoare de 28,9 2 de milioane de lei plus TVA este executată de SC OPR ASFALT SRL & Extract Com SRL &Obras Publicas  Y Regadios SA.

No Comments

Comments for Constructorii drumului Sânmartin – Olari – Caporal Alexa, somați să realizeze lucrări de calitate are now closed.