Constantin Traian Igaş, senator PNL de Arad: “Am demarat consultările pentru amendamente în colegiul pe care îl reprezint”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 04, 2014 with No Comments

Se pare că nici săptămâna viitoare Parlamentul nu va dezbate bugetul pentru că Executivul nu este capabil să aducă propunerea în Parlament. Am înţeles că premierul a fost în concediu şi s-a decalat cu câteva zile, am înţeles că îi este dificil să construiască un buget incluzând toate promisiunile electorale din momentul în care se vedea preşedinte ales al României, dar acum este cazul să se trezească la realitate şi să aibă demnitatea de se ţine de cuvânt măcar o dată.

Grupul parlamentar reunit al noului PNL a decis să depună două categorii de amendamente, naţionale şi judeţene. Acestea sunt amendamente care necesită susţinere financiară pentru că sunt legate de investiţii deja începute.

Eu, ca senator al colegiului uninominal nr. 3 Arad, am demarat consultările cu reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale pentru a vedea care sunt necesităţile si priorităţile lor. Însă, grupul nostru parlamentar îşi rezervă dreptul de a nu da gir acestui proiect dacă Guvernul nu va veni cu un buget satisfăcător şi nu vor ţine cont de amendamentele noastre.

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş, senator PNL de Arad: “Am demarat consultările pentru amendamente în colegiul pe care îl reprezint” are now closed.