Constantin Traian Igaş, senator de Arad: „Obiectivul ACL este să guverneze România în interesul românilor”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on august 31, 2014 with No Comments

Astăzi a avut loc la Iași întâlnirea grupurilor parlamentare din Senat și Camera Deputaților ale PDL și PNL. Pe ordinea de zi au fost înscrise acțiunile grupurilor pentru sesiunea septembrie-decembrie 2014. S-a discutat pe marginea propunerilor legislative inițiate de către parlamentarii PDL și PNL aflate în procedură parlamentară și care vor fi susținute cu prioritate în această sesiune.

“De asemenea, am discutat și pe marginea unor propuneri legislative noi care urmează să fie depuse în această sesiune, și aici mă refer la reducerea TVA în două trepte, legea primei întabulări sau legea privind votul prin corespondență” declară senatorul de Arad, Constantin Traian Igaș.

Klaus Iohannis și-a prezentat proiectul de țară la evenimentul de la Iași în fața tuturor parlamentarilor PDL și PNL și a invitaților. “Obiectivul ACL este să preia guvernarea din 2015, România are nevoie de 10 ani de guvernare de dreapta, pentru a face o țară mai bună pentru cetățenii săi” este de părere senatorul Traian Igaș.

La această întrunire au fost reluate în dezbatere și cele 3 moțiuni simple ale grupurilor reunite, la Cameră sau la Senat, pe justiție (deja depusă din sesiunea trecută), pe fiscalitate și pe educație. Luni, 1 septembrie începe a doua sesiune parlamentară din acest an. “Această întrunire a grupurilor reunite va fi urmată, în zilele de 5-6 septembrie, de Liga Aleşilor Locali ai ACL, unde vor fi prezenţi cei aproape 1.600 de primari şi preşedinţi de consilii judeţene ai alianţei” declară senatorul arădean.

 

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş, senator de Arad: „Obiectivul ACL este să guverneze România în interesul românilor” are now closed.