Constantin Traian Igaş, senator arădean: “PDL munceşte pentru judeţul Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 04, 2014 with No Comments

În curând vor începe lucrările de reabilitare la Căminul Cultural din Cuvin, localitatea Ghioroc. Proiectul pentru modernizarea acestui cămin a fost depus de vechea administraţie PDL, condusă de primarul Mircea Luca, în 12 mai 2011.

“Primăria Ghioroc a fost înştiinţată prin Ordinul 884 din 5 iunie 2014 că se pot demara lucrările la proiectul aprobat acum aproape 3 ani de Compania Naţională de Investiţii pentru Căminul Cultural din Cuvin ” declară consilierul local, dr. Bodnar Gabriela.

Administraţia PDL a aprobat în 3 mai 2011 în cadrul şedinţei de Consiliu Local demararea procedurilor pentru depunerea dosarului în cadrul Programului “Reabilitare Sedii Aşezăminte Culturale – mediul rural şi mic urban”, program derulat de Compania Naţională de Investiţii.

“Mă bucur să văd că munca fostei administraţii PDL produce efecte şi astăzi. Primarul şi echipa sa au depus o serie de proiecte pentru dezvoltarea Ghiorocului, dar felul în care se mişcă lucrurile la Bucureşti ne fac pe noi să vedem un drum, un cămin cultural, o şcoală reabilitate de abia câţiva ani mai târziu. PDL a muncit în Ghioroc şi acesta este unul dintre multele proiecte câştigate de fostul primar şi demarate în 2014” declară senatorul arădean, Constantin Traian Igaş.

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş, senator arădean: “PDL munceşte pentru judeţul Arad” are now closed.