Consiliul Județean finanțează modernizarea străzilor și trotuarelor în Secusigiu și Olari

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on septembrie 26, 2019 with No Comments

Consilierii județeni au aprobat solicitarea comunei Secusigiu, de mutare a sumei de 300 mii lei de la obiectivul „Reabilitare și modernizarea străzilor în localitatea Secusigiu” la obiectivul „Modernizare și asfaltare străzi în localitățile Satu Mare, Munar, Sânpetru German, comuna Secusigiu, județul Arad”.

„Suma repartizată inițial, de 300.000 de lei, rămâne aceeași, doar se realocă, de la un obiectiv de investiții în localitatea Secusigiu la un altul în satele Satu Mare, Munar și Sânpetru German suplimentându-se această investiție. Practic, la solicitarea administrației locale, am aprobat mutarea acestor sume. Ținem cont de doleanțele comunităților locale, suntem alături de cetățeni, sprijinim proiectele care le îmbunătățesc nivelul de trai”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tot în ședința de astăzi, a fost aprobată solicitarea comunei Olari de diminuarea cu suma de 50 mii lei a obiectivului „Modernizare străzi în Comuna Olari, sat Sintea Mică, județul Arad”, și înființarea unui obiectiv nou „Împrejmuire și amenajare alei pietonale la Capela Ortodoxă Olari, județul Arad” în sumă de 50 mii lei.

Ca urmare a adreselor de solicitare, valoarea totală alocată inițial rămâne neschimbată, iar valoarea obiectivelor se modifică, după cum urmează:

Primăria Comunei Secusigiu

Modernizare și asfaltare străzi în localitățile Satu Mare, Munar, Sînpetru Geman, comuna Secusigiu, județul Arad 650 mii lei

Total: 650 mii lei.

Primăria Comunei Olari

Realizare rețea alimentare cu apă în Comuna Olari, sat Sintea Mică, județul Arad: 157 mii lei

Modernizare străzi în Comuna Olari, sat Sintea Mică, județul Arad: 52 mii lei Construire casă mortuară în comuna Olari: 141 mii lei

Împrejmuire și amenajare alei pietonale la Capela Ortodoxă Olari: 50 mii lei

Total: 400 mii lei.

No Comments

Comments for Consiliul Județean finanțează modernizarea străzilor și trotuarelor în Secusigiu și Olari are now closed.