Consiliul Județean Arad va achiziționa încă 10 noi echipamente medicale în lupta cu COVID-19

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on aprilie 08, 2020 with No Comments

Consiliul Județean Arad a atribuit 3 contracte de furnizare echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba de 2 ventilatoare mecanice, 2 monitoare pentru funcții vitale, 4 injectomate, 1 defribilator și 1 aspirator de secreții. Pentru fiecare lot au existat câte două-trei oferte, fiind aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut, cu excepția lotului 1- ventilatoarele mecanice, unde s-a depus o singură ofertă.

Valoarea totală a acestora este de 264.822,60 lei, TVA inclus.

Comanda pentru livrarea echipamentelor medicale s-a dat în cursul zilei, respectiv 08.04.2020, urmând ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la Autoritatea Contractantă.

„Am utilizat aceste fonduri europene pentru a achiziționa echipamente medicale necesare combaterii virusului COVID-19, conform solicitării conducerii Spitalului. Este o măsură în regim de urgență și sper ca în cel mai scurt timp posibil această aparatură să ajungă la Spitalul Județean”, a declarat președintele Consiliului județean arad, Iustin Cionca.

Aceste echipamente medicale sunt achiziționate din fonduri europene în cadrul proiectului ”Prevenirea şi monitorizarea bolilor infecţioase şi a infecţiilor intraspitaliceşti în Arad, Mako și Hódmezővásárhely – STOP GERMS”, finanțat prin Programul INTERREG V A România – Ungaria 2014-2020.

Procedura de negociere fără publicare s-a derulat, în regim de urgență, pe 5 loturi, respectând prevederile Legii 98/2016, art, 104, paragraful 1, punctul c, aplicabil în situații de urgență.

No Comments

Comments for Consiliul Județean Arad va achiziționa încă 10 noi echipamente medicale în lupta cu COVID-19 are now closed.