Consiliul Județean Arad construiește un ponton pe lacul Ghioroc

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on august 18, 2022 with No Comments

Consiliul Județean Arad construiește un ponton pe lacul Ghioroc. Astăzi au fost alocați banii pentru construcție. Tot astăzi, Consiliul Județean a decis și a finanțat demolarea unei clădiri din curtea Spitalului Municipal, unde se va construi Centrul de Radioterapie, și a unei construcții de la Liceul “Sfânta Maria”, pentru construirea unui teren de sport.

Pentru toate aceste lucrări Consiliul Județean Arad a alocat astăzi 932.000 de lei, din excedentul anilor precedenți.

„Suma de 932.000 de lei a fost distribuită după cum urmează:

- 52.000 lei, pentru întocmirea documentației și demolarea unei construcții (neutilizată și aflată într-o stare accentuată de degradare) din cadrul Liceului Special 2 Sfânta Maria Arad. Pe respectivul amplasament se va amenaja un teren de sport;

- 815.000 lei pentru întocmirea documentației și demolarea a două construcții care fac parte din imobilul situat în clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgențe din piața Mihai Viteazul, nr. 5-8. Clădirile respective se află într-o stare avansată de degradare, prin urmare este necesară demolarea acestora și eliberarea amplasamentului cu scopul construirii unui centru de radioterapie și imagistică având în vedere faptul că Județul Arad a transmis documentația pentru finanțarea prin P.N.R.R. a proiectului Creșterea performanței în tratarea eficientă a bolilor oncologice la nivelul județului Arad”.

No Comments

Comments for Consiliul Județean Arad construiește un ponton pe lacul Ghioroc are now closed.