Consiliul Judeţean Arad are un nou vicepreşedinte

Written by florin coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 22, 2016 with No Comments

IMG_0947

Consiliul Judeţean Arad are, începând de vineri, 22 aprilie 2016, un nou vicepreşedinte. Cu 17 voturi „pentru” şi 10 „împotrivă”, Simona Stan, consilier judeţean PNL, a fost aleasă să ocupe această funcţie până la alegerea noului Consiliu.

„Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei, consilierii judeţeni, pentru faptul că mi-au acordat votul, că au avut încredere în mine. Îmi doresc ca în perioada următoare să îmi duc la îndeplinire toate atribuţiile, şi spun asta bazându-mă pe faptul că am o experienţă de zece ani în administraţie. Îi asigur pe colegi de buna mea colaborare şi le mulţumesc încă o dată” a declarat, la finalul şedinţei, Simona Stan.

Pentru această funcţie au fost propuşi să candideze doi consilieri judeţeni: Marius Sulincean, din partea PSD şi Simona Stan, din partea PNL.

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a declarat, la rândul său: „Am ales un vicepreşedinte şi mă bucur că am reuşit să facem acest lucru pentru că până în acest moment, de la suspendarea fostului vicepreşedinte, am lucrat singur; practic din trei funcţii de conducere, preşedinte şi doi vicepreşedinţi am rămas doar eu. Consider că pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean era obligatoriu să alegem un vicepreşedinte. Mă bucur că a fost aleasă colega mea, doamna Simona Stan. Sunt convins că în cele aproximativ două luni pe care le avem până când va fi instalat noul Consiliu vom face o echipă bună şi vom putea împreună să rezolvăm problemele pe care le avem la nivelul judeţului Arad” a precizat Adrian Ţolea.

 

No Comments

Comments for Consiliul Judeţean Arad are un nou vicepreşedinte are now closed.