Consilierul Ionel Ciupe nu va vota bugetul. Vezi de ce!

Written by Adi Constantin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 19, 2016 with No Comments

ciupe

La finalul acestei luni, C.L.M. Arad, prin consilierii municipali sunt chemaţi să voteze bugetul local pe anul 2016. Este un act responsabil, act ce validează prin vot sumele propuse de iniţiatorul proiectului(primarul) pentru funcţionarea oraşului si pentru dezvoltarea sa. Ca liberal responsabil, în calitatea mea de ales local, am analizat atent proiectul de buget propus pentru 2016. Constat că e un buget “chipurile” mai mic decât bugetul pe 2015, un buget care pune în evidenţă caracterul şi interesele iniţiatorului său.

Vom cheltui (şi) in 2016 bani pentru festivisme, pentru instituţii care nu performează de ani de zile şi constat că acest buget se “calează” pe cele două campanii electorale pentru a avea înainte de aceste alegeri tot felul de evenimente(aşa-zise) culturale, menite să emoţioneze electoratul spre partidul iniţiatorului!

Lipsesc fonduri constituite pentru dezvoltarea si modernizarea oraşului pentru că avem strategii… doar pe hârtie.In calitatea mea de consilier municipal ales să reprezint interesele arădenilor, voi propune câteva amendamente la acest buget pentru a putea prinde sumele necesare pentru implementarea lor.

În ipoteza în care aceste amendamente nu vor fi luate in considerare de către majoritatea P.D.-listă revopsită in P.N.L. şi “dirijată” de actualul primar, îmi rezerv dreptul de a nu face jocurile actualei puteri, bazându-mă că urmează alegerile locale din iunie şi oricum viitorul C.L.M., constituit pe alte majorităţi va amenda, în mod substanţial, acest buget prin rectificările necesare si legale, astfel ca arădenii să beneficieze de acest buget pe priorităţile oraşului care sunt: sănătatea, educaţia şi nu festivisme şi festine populiste.

No Comments

Comments for Consilierul Ionel Ciupe nu va vota bugetul. Vezi de ce! are now closed.