Comunicat de presă remis de către organizația Noua Dreaptă

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 06, 2015 with No Comments

În urmă cu câteva zile, în comuna Zimand Cuz, nişte ţigani au bătut un etnic maghiar într-un bar, au răsturnat mesele şi scaunele din bar, iar barmaniţei i-au adus injurii şi ameninţări.

Noua Dreaptă se intreabă unde sunt cei care sunt plătiţi să ne asigure securitatea, pe stradă sau oriune ar fi nevoie.

Etnia maghiară este terorizată de această bandă de ţigani care, iî ameninţă ,iî înjură, iî alungă din baruri, iar barmaniţelor le spun, ca să nu depună plângere la poliţie împotriva lor, ca altfel vor avea grija de ele, le vor aştepta când termină schimbul şi vor fi bătute.

Noua Dreapta va organiza, şi desfăşura, patrulări în Zimnad Cuz, cum de altfel am făcut şi la Sibiu. să asigure siguranţa cetăţenilor,  dacă poliţia nu va lua atitudine .

„Domnilor poliţişti din Zimand Cuz, de ani de zile sunt aceste conflicte, cetăţenii maghiari sunt terorizati, nu mai ies seara la baruri din cauza acestor ţigani, nu au siguranţa că, copiii lor se mai întorc acasa fiindcă aceşti ţigani le cer bani, că aceşti ţigani fac legea la dumneavoastra in comună.

Domnilor politişti, dumneavoastră trebuie să ştiţi că sunteţi la dispoziţia cetăţeanului. deoarece sunteţi plătiţi din banii publici ai cetăţenilor români, dar cel mai important este că etnia maghiară de acolo deşi plătesc taxe şi impozite către statul român, de unde vă luaţi salariul, iar pe dvs nu vă intereseaza de cetăţenii comunei .

Domnule viceprimar,care şi dumneavostra sunteti de etnie maghiară, de ce nu apăraţi aceşti oameni simpli, de această bandă ?

Dragi maghiari, noi cei de la Noua Dreaptă nu suntem extremişti, cum spun cei de la UDMR despre noi, UDMR-ul care nu este partid dar care voi il votaţi, oare unde sunt ei acum când aveţi nevoie de ei”, a precizat preşedintele filialei Arad a organizaţiei Noua Dreaptă

No Comments

Comments for Comunicat de presă remis de către organizația Noua Dreaptă are now closed.