Compania OMV investește peste 17 milioane de euro în Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 22, 2017 with No Comments

omv

În conferința de presă susținută astăzi la Primăria Arad, Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad a anunțat realizarea în Arad a unei investiții de peste 17 milioane de euro de către o importantă companie petrolieră, care va construi în Grădiște cel mai mare centru regional de distribuție carburanți din Vestul României.

În susținerea acestei investiții și pentru dezvoltarea pe viitor a zonei industriale respective, Primăria va realiza modernizarea străzii Cometei pentru a crea un nou drum de acces direct la șoseaua de centură. Declanșarea procedurilor pentru exproprierea terenurilor de pe traseul noului drum va fi supusă aprobării Consiliului Local săptămâna viitoare. Primarul a precizat că fondurile pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor vor fi alocați în acest an în bugetul local.

Această investiție de peste 17 milioane de euro și parteneriatul cu municipalitatea demonstrează că Aradul este în continuare atractiv pentru investitori, că Aradul reprezintă un mare hub atât pe zona de transporturi cât și pe zona de logistică.” a declarat domnul Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Compania OMV investește peste 17 milioane de euro în Arad are now closed.