Compania de Apă Arad efectuează lucrări de cuplare a noilor reţele în oraşul Nădlac

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on august 10, 2015 with No Comments

apa

În zilele de 11 şi 12 august 2015, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., se vor executa lucrări de legături ale conductelor noi la reţeaua existentă în oraşul Nădlac.

Aceste lucrări sunt realizate în cadrul contractului CL10 „Extindere reţele de apă şi canalizare în Nădlac”, vizând extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi realizarea de noi branşamente de proprietăţi, extinderea reţelei de canalizarea şi realizarea noi racorduri şi cămine de vizitare.

Concret, lucrările constau în efectuarea de cuplări ale conductelor de distribuţie apă potabilă, realizate de curând, la reţeaua existentă.

Astfel, în zilele de 11 şi 12 august a.c., se vor cupla conductele de distribuţie pe strada Bălcescu şi străzile adiacente, fiind necesară întreruperea totală a furnizării apei în localitate. Apa va fi oprită, aşadar în zilele menţionate în intervalul orar 08:00  – 20:00.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

No Comments

Comments for Compania de Apă Arad efectuează lucrări de cuplare a noilor reţele în oraşul Nădlac are now closed.