Comisiile de specialitate ale PNL au avut o primă discuție pe marginea programului de guvernare

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on decembrie 08, 2014 with No Comments

          Prim-vicepreședintele PNL Arad, Adrian Țolea, este de părere că PNL are forța și capacitatea să pregătească atât guvernarea, cât și o strategie pentru preluarea acesteia. Astfel, Țolea a explicat luni că, în cursul săptămânii trecute, comisiile de specialitate ale PNL s-au întrunit pentru a discuta un calendar de corelare a politicilor în vederea pregătirii programului de guvernare.

„Discuția din cadrul întrunirii a vizat finalizarea politicilor de guvernare prin amortizarea și integrarea într-un program coerent care să urmărească proiectul de țară prezentat de președintele Klaus Iohannis în campanie și în programul PNL. Aceste discuții nu au vizat structura viitorului guvern propus de PNL, portofoliile sau posibilii miniștri. În perioada imediat următoare vor avea loc întâlniri sectoriale în care se vor discuta amortizarea politicilor elaborate până în prezent. Spre finalul lunii ianuarie va fi finalizat programul de guvernare prin corelarea politicilor care deja există. La nivelul PNL există politici elaborate deja, dar ele trebuie puse în acord cu actualitatea, cu dinamica pe care ne-o oferă guvernarea PSD. O nouă discuție va avea loc în comisiile de specialitate în momentul în care Guvernul Ponta va transmite în Parlament proiectul bugetului de stat pentru 2015”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad, Adrian Țolea.

No Comments

Comments for Comisiile de specialitate ale PNL au avut o primă discuție pe marginea programului de guvernare are now closed.