Colegiul Medicilor Stomatologi Arad(CMSAR) prezent la AR-MEDICA

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 08, 2019 with No Comments

Între 7 – 9 noiembrie 2019, la centrul expoziţional Expo Arad are loc o nouă ediţie a târgului AR-MEDICA, cel mai aşteptat eveniment medical din partea de vest a României.

AR-MEDICA prezintă şi în acest an o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

În cadrul evenimentului sunt fost expuse: aparatură medicală, echipament și instrumentar medical, consumbile medicale, aparatură recuperatorie, produse farmaceutice, produse cosmetice, de estetică şi ingrijire corporală, servicii medicale, IT medical, servicii conexe.

Nelipsiți de la acest eveniment au fost și medicii stomatologi din cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi Arad(CMSAR) al cărui președinte este medicul stomatolog Ioan Flueraș, un vechi colaborator al acestui eveniment.

„Noi, Colegiul Medicilor Stomatologi arădeni ne bucurăm să ne aflăm la cea de a 26 a editie a evenimentului AR- MEDICA.  Aceast lucru dovedește că lucrurile serioase dăinuie prin prisma faptului că este cea mai longevivă manifestare profesional științifică de acest gen. Aici găsim cadrul adecvat pentru prezentarea celor mai recente tehnologii dezvoltate în domeniu, pentru pătrunderea pe noi piețe, dar și pentru achizitionarea de produse și echipamente la prețuri speciale, oferite doar în perioada desfășurării acestui eveniment” a declarat președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Arad, Ioan Flueraș

Tot în cadrul târgului l-am întâlnit și pe medicul stomatolog dar și artist plastic în același timp Dan Merisca pe care l-am rugat să ne spună câteva impresii despre acest eveniment.

„ Sunt foarte încântat de ceea ce văd, de la an la an, aici la AR- MEDICA, cel mai renumit târg de profil din vestul țării și țin să-I felicit pe organizatori. Vedem cum domeniul stomatologiei evoluează, aparatură tot mai performantă, materiale tot mai calitative, dar în primul rând sunt bucuros că acest domeniu are continuitate, spun asta pentru că văd tot mai mulți medici tineri interesați de acest târg. Ne așteaptă o perioadă mai aparte având în vedere că se apropie alegerile, nu doar a președintelui României cât și votul pentru desemnarea președintelui CMSAR. Eu sper ca și cei tineri să fie prezenți la vot pentru ambii președinți și fără să mă ascund îi urez președintelui Flueraș mult succes și la aceste alegeri. Un președinte care știe să țină garda sus, să urmărească interesul medicilor stomatologi arădeni, cred că merită să fie președinte!” a declarat Dan Merisca, medic stomatolog

 

No Comments

Comments for Colegiul Medicilor Stomatologi Arad(CMSAR) prezent la AR-MEDICA are now closed.