Locuitorii din Sânicolau Mic revoltați de o decizie a Primăriei Arad (FOTO)

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 06, 2015 with No Comments

Zeci de locuitori din cartierul arădean Sânicolau Mic s-au adunat în această seară pentru a protesta, împotriva unei  decizii luate de Primăria Municipiului Arad și trecută favorabil în ședința CLM din 29 Decembrie 2014. La punctul 30 de pe ordinea de zi, se află un proiect, care sună cam așa:

-      Proiect de hotărâre nr.314/2014 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate „Amenajare depozit pentru deşeuri inerte şi a indicatorilor tehnico – economici cuprinşi în anexele 1 şi 2” – iniţiativa primarului.

Mai exact, autoritățile locale au decis să construiască în Sânicolau o groapă de gunoi pentru deșeuri inerte (fără gunoi menajer, doar cu resturi de material provenit din demolări). Cetățenii nu agrează deloc ideea, arătându-și nemulțumirea în fața reprezentanților din compartimentul tehnic al Primăriei Municipiului Arad, care în ciuda insistențelor, nu i-a putut îndupleca pe protestatari.

„Suntem nemulțumiți că Primăria Arad nu a cerut și părerea locuitorilor din Sânicolau, în legătură cu amplasarea acestei gropi de gunoi . Nu cred că dacă am primit „cadou” locuitorii din blocurile sociale de pe Tarafului, chiar am devenit groapă de gunoi. Cred că era normal să fim și noi întrebați, mai ales că proiectul a fost introdus la grămadă, cu alte zeci de proiecte, chiar în preajma sărbătorilor. Nu suntem de acord cu acest proiect și vom urma toate căile legale pentru a nu fi realizat” – a declarat Adrian Aredelean, locuitor din Sânicolau Mic

A fost prezent la protest și reprezentantul localnicilor din Sânicolau în Consiliul Local, Teodor Gligor, care și-a manifestat și el nemulțumirea față de acest proiect de hotărâre, opunându-se chiar în ședința CLM, din 29 decembrie

Oamenii spun că vor continua protestul, urmând toate căile legale, primul constând într-o petiție adresată Primăriei, după care se vor adresa justiției.

Vom reveni cu amănunte.

[nggallery id=264]

 

 

No Comments

Comments for Locuitorii din Sânicolau Mic revoltați de o decizie a Primăriei Arad (FOTO) are now closed.