Cercetaţi pentru furturi de biciclete

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 03, 2013 with No Comments

Poliţiştii Secţiei nr. 1 de poliţie Aradau depistat trei persoane care sunt suspectate că au sustras biciclete.

În noaptea de 2/3 iulie a.c. poliţiştii  au prins în flagrant, doi adolescenţi care sustrăgeau o bicicletă  din casa scărilor unui bloc.

G.E. de 15 ani şi L. R. de 16 ani, ambii din Arad,  au fost prinşi, în jurul orelor 02,00, când au pătruns prin efracţie, pe uşa asigurată cu interfon, în scara blocului X6, din cartierul Aurel Vlaicu, de unde au sustras o bicicletă marca Velos.

De asemenea, poliţiştii din cadrul acestei secţii au reuşit identificarea suspectului principal în cazul unui furt de bicicletă, comis în noaptea de 24/25.06.2013, din scara blocului X34.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit faprul că, B. Ion, de 41 ani din Reșița, a sustras bicicleta după care, a dat-o unei femei din localitatea Galşa, în schimbul unui telefon mobil marca Samsung.

Bicicleta a fost restituită proprierului.

Pe numele celor trei suspecţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

No Comments

Comments for Cercetaţi pentru furturi de biciclete are now closed.