CCIA Arad organizează cursuri acreditate: Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune și Expert Achiziţii Publice

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 22, 2015 with No Comments

SEMINAT CCIA ARAD

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținut fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

Pentru perioada 9 octombrie  – 24 octombrie 2015, CCIA Arad vă propune cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune, cod COR 242213, care include 24 de ore de practică și teorie, după programul: vineri 3 ore/zi (17:00 – 20:00) și sâmbătă, 6 ore/zi ( 10:00 – 15:00).

Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu. După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile si competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea si implementarea unui proiect de succes.

În perioada octombrie – noiembrie 2015, Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad are programat cursul de EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE, cod COR 214946, care se va desfășura pe o perioadă de 5 săptămâni.

Tematica cursului vizează reglementări legislative în domeniu, noile directive, responsabilități în activitate precum și actori implicați și utilizarea sistemului electronic de achiziții publice.

CCIA Arad oferă numeroase discounturi legate de fidelizare, pentru membrii instituției, pentru numărul participanților dintr-o companie și legate de momentul înscrierii și achitării taxei aferente.

Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa Doamnei Carmen M. Crișan, contact: ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800, fax 0257/254200.

 

No Comments

Comments for CCIA Arad organizează cursuri acreditate: Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune și Expert Achiziţii Publice are now closed.