CCIA Arad organizează curs acreditat: Expert Achiziţii Publice

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on decembrie 05, 2016 with No Comments

CCIA Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

Pentru începutul anului 2017, Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad are programat cursul de EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE, cod COR 214946.

Tematica cursului vizează reglementări legislative în domeniu, noile directive, responsabilități în activitate precum și utilizarea sistemului electronic de achiziții publice”, a declarat președintele CCIA Arad, dl. Arh. Gheorghe Seculici .

Cursul de utilizare SEAP se adresează atât utilizatorilor SEAP (Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice) cât şi viitorilor utilizatori SEAP şi are rolul de a uşura modul de întelegere şi de utilizare a sistemului.


Cursul oferă oportunități de dezvoltare pe piaţa achizițiilor publice prin participarea acestora la procedurile de achiziție publică şi încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Informații și înscrieri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, strada Cloșca nr.5, tel.: 0730188299, e-mail: carmen.crisan@ccia-arad.ro

Persoană de contact: Carmen Marinela Crișan – manager formare profesională.

No Comments

Comments for CCIA Arad organizează curs acreditat: Expert Achiziţii Publice are now closed.