Carrefour România a inaugurat hipermarketul din Arad

Written by admin. Posted in Social, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 02, 2023 with No Comments

Carrefour România își continuă expansiunea, inaugurând cel de-al treilea hipermarket din acest an, la Arad, atingând astfel pragul de 46 de hipermarketuri la nivel național.

Magazinul este situat pe Calea Aurel Vlaicu, numărul 14, în incinta complexului comercial AFI Arad, unde clienții se pot bucura de o experiență completă la cumpărături de luni până duminică, între orele 08.00 – 22.00.

Din 1 noiembrie, arădenii vor avea posibilitatea să acceseze cele peste 30.000 de produse, atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, al site-ului carrefour.ro sau al platformelor partenere BRINGO și Glovo.

Carrefour se angajează să păstreze și tradiția oferirii unei game variate de produse locale, din programe consacrate precum „Grădina Noastră”, „Deschidem Vinul Românesc”, „Poftim Brânza Românească” și multe altele, dezvoltate în colaborare cu fermieri locali și regionali, mici, mijlocii și mari.

Mai mult, în perioada 1 – 4 noiembrie, Carrefour aduce la Arad ultima ediție a caravanei Plata cu PET, în cadrul căreia clienții pot achiziționa fructe și legume proaspete, românești, la prețul special de 1 PET/ doză de aluminiu/ ambalaj de sticlă per bucată.

No Comments

Comments for Carrefour România a inaugurat hipermarketul din Arad are now closed.