Campania Umanitară „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind!” a ajuns la cea de-a treia ediție

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on noiembrie 12, 2015 with No Comments

afis magia craciunului 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad lansează o nouă campanie umanitară, în avanpremiera sărbătorilor de iarnă și adresează un apel la solidaritate arădenilor dispuși să își ajute semenii aflați la nevoie.

Prin eforturi susținute, mobilizarea și implicarea tuturor partenerilor și colaboratorilor cooptați în organizare, Campania Umanitară „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind!” a ajuns în acest an la ediția a III-a.

Obiectivul acestei campanii este ajutorarea copiilor proveniți din grupuri vulnerabile, din familii sărace sau dezorganizate, prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse igienico-sanitare,  materiale educative și alimente neperisabile.

Anul trecut numeroși arădeni au răspuns apelului la solidaritate, fiind ajutate 136 familii cu peste 400 de copii, din municipiu si județ, din localități cu comunități defavorizate precum Pecica, Sântana, Ineu, din zona Văii Mureșului, satele Milova, Birchiș, Mișca, Vânători.

DGASPC Arad mulțumește încă o dată tuturor partenerilor și colaboratorilor de anul trecut pentru implicare și contribuția adusă la buna derulare a campaniei umanitare.

Partenerul campaniei „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind!” este Atrium Mall Arad.

Donațiile se pot face pe tot parcursul lunii noiembrie și până la data de 11 decembrie 2015 la sediile Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Arad:

Arad, str. 1 Decembrie, nr.14

Arad, str. Iustin Marșieu, nr.22A

Pentru această campanie au fost încheiate parteneriate cu Universitatea „Aurel Vlaicu”, 10 licee și școli generale, precum și cu Liga Studenților din cadrul Universității „Aurel Vlaicuimplicând activ astfel elevii și studenții din comunitatea noastră care, pe lângă donațiile personale făcute, se oferă și voluntari la trierea și distribuirea ajutoarelor către grupul țintă.

Pentru prima dată anul acesta va fi organizată și o serbare incluzivă. Programul artistic al evenimentului va fi susținut de copiii aflați cu măsură de protecție specială de plasament în cadrul caselor de tip familial din Lipova, Sântana,  Ineu și a celor aflați în plasament la Asistenți Maternali Profesioniști, cât și a copiilor cu dizabilități  din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Arad.

Serbarea va marca finalul Campaniei “Trăiește Magia Crăciunului, Dăruind” și va avea loc  la Atrium Mall Arad, în data de 16 decembrie 2015,  începând cu orele 17.00 .

Responsabilii campaniei „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind!”  pot fi contactați la telefon sau e-mail:

Lucia Varga : 0735203408, lucia.varga@dgaspc-arad.ro

Elisabeta Pota : 0735203425, elisabeta.pota@dgaspc-arad.ro

Motto-ul campaniei este:

„Ajută un copil, schimbă lumea!”

 

No Comments

Comments for Campania Umanitară „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind!” a ajuns la cea de-a treia ediție are now closed.