Călin Bibarț (PNL): “Proiectul Aradul Liberal deschis oricărui arădean!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iunie 29, 2017 with No Comments

Călin Bibarț, prim-vicepreședintele organizației municipale PNL Arad este de părere că acum, nefiind la guvernare, este momentul prielnic pentru a aduce alături de echipa liberală oameni noi care doresc binele comunității, fără să primeze interesele proprii:

Ne dorim cât mai mulți oameni să vină spre noi, din toate domeniile. Unii dintre cei care ni se vor alătura vor activa politic, alții pe domeniile de specialitate, important pentru noi este să avem specialiști din toate sferele de activitate. Nu ne supără cei care ne critică pentru că de la ei avem de învățat, este clar că în administrație mai sunt multe aspecte de îmbunătățit.

Vreau să subliniez faptul că nu suntem la guvernare, nu avem de împărțit funcții în ministere sau pe la instituțiile deconcentrate și consider că este un moment prielnic și corect pentru cei care își doresc să fie alături de noi, doar așa vom știi sigur că o fac din convingere și pură sinceritate, fără să aibă o agendă ascunsă. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care își doresc să se alăture proiectului nostru politic Aradul Liberala declarat Călin Bibarț

                                                                                                                           

No Comments

Comments for Călin Bibarț (PNL): “Proiectul Aradul Liberal deschis oricărui arădean!” are now closed.