Călin Bibarț : „Ne așteptăm ca din 2017 guvernul PSD să uite de arădeni!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 27, 2016 with No Comments

bibart

În urma ședinței din Consiliul Local Municipal, în care consilierii PSD au votat în unanimitate aproape toate punctele de pe ordinea de zi, excepție făcând abținerile pesediștilor de la punctul trei -Proiect de hotărâre nr. 436/2016 privind aprobarea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie în sistem centralizat, înregistrate de operatorul SC CET Hidrocarburi SA Arad, în perioada ianuarie 2014 – iunie 2016. Viceprimarul Călin Bibarț spune că suma de 16 milioane lei primită din partea guvernului Cioloș pentru subvenția termincă, singurii bani pe care Aradul i-a văzut din partea guvernului în ultimii cinci ani, risca să se întoarcă la București, în loc să fie folosiți pentru arădeni:

De abia aștept să convoc o ședință de Consiliu în care să se regăsească pe ordinea de zi bani alocați Aradului de către guvernul PSD. Dar istoria ne arată că vom avea mult și bine de așteptat pentru un asemenea eveniment. Ultima dată când Aradul a primit bani de la București a fost în noiembrie 2011. De atunci arădenii nu au văzut nici un leu pentru CET din partea guvernului PSD. În acea perioadă, Dragnea, actualul șef al PSD, promitea arădenilor căldură mai ieftină și sprijin financiar de la guvern. Timp de cinci ani PSD a demonstrat că toate promisiunile făcute au fost doar în scop electoral, de a mai câștiga voturi, lăsând arădenii fără nici un ajutor pentru încălzire. A fost nevoie de multă muncă și un alt guvern pentru a aduce în Arad bani, astfel ca arădenii să beneficieze de căldură mai ieftină sau măcar la același preț ca până acum Din păcate ne aflăm din nou în situația în care de la anul, Aradul, într-o țară condusă de PSD, să beneficieze doar de promisiunile electorale făcute în campanie. Este foarte posibil ca Dragnea și guvernul PSD să blocheze din 2017 toate fondurile, investițiile și proiectele Aradului și de aceea avem nevoie de banii din excedentul bugetar, ca o măsură de precauție.

Le reamintesc consilierilor PSD că alegerile electorale s-au încheiat și a venit momentul să se aplece asupra problemelor arădenilor” a încheiat viceprimarul Bibarț.

No Comments

Comments for Călin Bibarț : „Ne așteptăm ca din 2017 guvernul PSD să uite de arădeni!” are now closed.