Boss-ul “Bătrânei Doamne” iubeşte femeile şi maşinile

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 07, 2013 with No Comments

După cum spuneam într-un material anterior, pe la UTA s-au perindat mulţi “aşa zis” investitori, dar cum au venit aşa au plecat (n.r. Kass, Joiţa…), iată că Adrian Marţian a rămas. Nu numai că a rămas dar a şi preluat 80% din acţiunile clubului, restul rămânând în posesia lui Giovani Cantazariti. Marţian are o alură de “şmecher”, îmbrăcat cum cere moda din Italia, acolo unde are şi ceva afaceri alături de  prietenul lui Adi Mutu, acesta recunoscând cu nonşalanţă că „femeile şi maşinile sunt viaţa mea”. Pe lângă acestea investitorul clujean ar vrea să ducă UTA în primul eşalon fotbalistic, acolo unde de fapt îi este locul.

„Am făcut de toate în viață. Când eu jucam fotbal la juniorii Unirii Dej, antrenorul Adrian Falub făcea atletism. Apoi viața m-a adus pe alte drumuri. La 18 ani m-am căsătorit, am intrat apoi în tot felul de afaceri și nu am mai jucat fotbal. Femeile și mașinile sunt viața mea, de aceea pot spune că am făcut tot ce am vrut eu în viață și am ajuns să am tot ce mi-am dorit. Am familie, ca toată lumea, și am și un copil. E mare, e căsătorit“, spune investitorul Adrian Marţian.

“Nu aş vrea să pierdem cu Poli”

“Am făcut tot ce este posibil pentru a asigura echipei condițiile pentru o victorie cu Poli, eu vreau să promovăm. Chiar acum, la finalul campionatului. De aceea am făcut tot ce a depins de mine să câștigăm acest meci cu Poli. Jucătorii sunt mulțumiți, știu ce primă încasează dacă câștigă jocul, dar trebuie să recunosc că m-ar deranja foarte tare să pierdem. Nu vă închipuiți că voi face o revoluție la club dacă pierdem, nu îl voi da afară pe Falub, dar nu mi-ar plăcea.“ Deși nu a participat niciodată pe stadion la un meci între UTA și Poli, Marțian spune că își dă seama de importanța unui astfel de meci și a văzut mai multe imagini înregistrate.

Adi Mutu nu are nici o legătură cu UTA

Deși era anunțată sosirea lui Adi Mutu la meci, se pare că acesta nu mai ajunge.  Refăcut după accidentarea suferită, cel mai probabil va face parte din lotul echipei Ajaccio pentru partida din prima ligă franceză.  Președintele clubului corsican, Alain Orsoni va ajunge la Arad deabia în cursul zilei de sâmbătă. În ceea ce privește legătura lui Adrian Mutu  cu UTA, Marţian a ţinut să precizeze: ”Mutu este prietenul meu și atât. El nu are nicio legătură cu clubul UTA. Ne ajută cu sfaturi, dar la sfaturi se pricepe toată lumea“.

 

No Comments

Comments for Boss-ul “Bătrânei Doamne” iubeşte femeile şi maşinile are now closed.